VERBINDEN

De BMI (NEN2535 brandmeldinstallatie met o.a. doormelding) verdwijnt en woningbouwverenigingen gaan samen met de Brandweer gelijkwaardige oplossingen bedenken. Het huidige bouwbesluit laat dit toe.

- Zie hier pdf: Wet en Regelgeving - . De verhuurder heeft zorgplicht en zal meer door-geluste rookmelders gaan installeren. Niet alleen om het geluidsniveau te halen maar ook nieuwe en bestaande apparatuur waaronder deurdrangers, deurstoppers, gas- en ventilatiekleppen te kunnen koppelen.

 

COMBINATIE

Een mooi voorbeeld is de W2 relais module draadloos gekoppeld met de FireAngel rookmelder dankzij Wi-Safe2, in combinatie met de Dorma deurdranger met vrijloop functie. Door de vrijloopfunctie blijft de deur vrij beweeglijk, alsof er geen deursluiter op de deur gemonteerd is. Alleen in geval van brand of stroomuitval zal de deursluiter de deur automatisch sluiten.  Bij het openen van de deur wordt de vrijloopfunctie reeds vanaf een deuropeningshoek van > 0° geactiveerd.  Ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, centra voor mindervaliden, …  m.a.w. plaatsen waar barrièrevrijheid een grote rol speelt.

 

<<<Klik hier voor meer info over het complete assortiment >>>